Tech neck

kvinde, sort, hals
Teck neck er med til at forværre ældning.

Tech neck er uden tvivl med til at forværre de første tegn på ældning af huden. Og selvfølgelig er der opfundet et navn for den position, næsten alle mennesker dyrker timer hver dag: Sidde og stirre ned i hånden på en mobiltelefon… Hvis du kigger i et spejl, mens du gør det – lidt svært faktisk, men det kan godt lade sig gøre, så vil du se din hals snøre sig underligt sammen, eller rynker og hudfolder boltre sig på slap line. Ja, det er ikke så kønt. Forestil dig den position dag ud og dag ind… Det sætter sine spor og speeder ældningen af din hals gevaldigt op!!! Og eftersom ingen formentlig er indstillet på at ændre mobil-position, så er det nok vigtigt at gøre en ekstra indsats for huden på halsen.

Vi kender allesammen kalkunhage og dobbelthage, men det her rækker lidt forbi. For de fleste glemmer faktisk at pleje halsen, som ellers er ret synlig for de fleste – minus måske om vinteren – men vi kan jo ikke gå i højhalset året rundt.

Ifølge skønhedsekspert Joanna Czech skal din daglige hudpleje starte ved brystet og slutte ved hårgrænsen. Hverken mere eller mindre. Efter øjenområdet er halsen faktisk det sted, der hurtigst viser ældningstegn. Første ændring er kvaliteten af huden, og derfor er det afgørende, at du renser videre fra ansigtet og hele vejen ned af halsen – ofte glemt og overset. De fleste koncentrerer sig kun om ansigtet. BIG mistake. Og rensning er ikke kun for at fjerne skidt og snavs, men også for at stimulere blodcirkulationen.

Faktisk skal ordentlig rensning starte ved kravebenet – klart nemmest at gøre i badet. Massér i cirkulære bevægelser op til og langs med kæbelinien, op til øret og så samme vej tilbage og ned. Hvis du gør det hver dag, lover hun, du vil kunne se forskel efter få uger. Masker er også gode til halsen, mens peeling og skrub er lidt vanskeligere, fordi huden kan være lidt mere følsom. Her kan ´peel pads´være gode at bruge istedet bare 1-2 gange om ugen. Og så skal du bruge fugtmasker på både hals og bryst.

Ansigts yoga

Når det handler om, hvordan du smører med serum eller creme, er der forskellige måder og resultater. Det betyder ikke noget, om du arbejder i forskellige retninger – ned dræner lymferne hvis dit ansigt eller kæbelinie er hævet, hvis du arbejder op styrker og støtter det musklerne, hvis ældning er problemet.

Dr Sebagh anbefaler også ansigts yoga. Du sætter simpelthen din tommelfinger lige under midten af din kind og laver yoga træningen, hvor du stikker din tunge lige ud, du kan føle musklen løfter sig. Det er rigtig godt til at holde kæben fast og stram.

Så er det bare at komme i gang 😉

Kilde: NET-A-PORTER

  •  

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her