Sommer looks

Sommer looks er så mange ting og kommer jo an på, hvad du skal. Der er en lille efterspørgsel efter flere ‘styling’ indlæg, og det vil jeg selvfølgelig forsøge at efterleve. Mit problem er, at jeg nemt synes, det kommer til at lyde så banalt, når jeg forsøger at forklare noget i den genre. Men fair nok… Jeg skal prøve lidt mere.

Jeg har et andet sted vist den her gule kjole-frakke-agtige ting fra Baum und Pfertgarden, som jeg synes er super fin. Her har jeg bare en hvid tanktop og hvide shorts inden under – i stedet for den underkjole, der følger med. På en eller anden måde bliver den lidt mindre fin, når den bliver stylet som en jakke/frakke.

Vi er på vej til middag hos gode venner, der bor lige overfor Kirkeskoven, som den hedder i Holte. Blomsterne er selvfølgelig fra ‘Blomster by Walgaard’, og de vakte begejstring. De var også virkelig pæne!

Til surprise fest i København

For at blive i den lidt gule farveskala, så er jeg her på vej til en familie-surprise-eftermiddags-festlighed i København. Vores nevøs bedste ven, Mikkel, blev færdig som skolelærer, så hans søde kæreste, Dina, havde inviteret hjem i gården til kaffe, kage, vin og champagne. Typisk, så nåede vi ikke frem og se ham blive overrasket… Trafikken var virkelig slem, så vi holdt i kø på motorvejen. Mega irriterende. Men vi kom da frem og var med til at fejre den store dag. Virkelig hyggeligt.

Faktisk er det et par By Malene Birger læderbukser, som jeg har haft i flere år og ikke gået så meget med, som jeg har klippet af til shorts. Ja, det kan man undre sig lidt over, for nu er de ikke så vinteregnede, men måske alligevel med strømper. Og jeg er faktisk rigtig glad for den nye udgave. Der var et eller andet med farven, der var lidt underlig for mig… Og som er blevet helt anderledes i den korte version! Måske det bare blev lidt for brunt som lange bukser.

Så egentlig ikke noget særligt krævende – det er bare shorts, en skjorte og en strik vest. Sandalerne er mine favoritter – jeg er vild med sko i den 70er stil, for de er enormt nemme at gå i og så ikke så pæne som klassiske stiletter, som jeg faktisk aldrig går med. Det har jeg aldrig gjort sådan rigtig – selvom jeg synes, det er flot til andre, det er bare ikke lige mig.

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her