Rent the look

København

By Malene Birger har lanceret det glimrende koncept, at vi online kan leje tøj. Og selvfølgelig ikke helt almindeligt tøj, men derimod særligt, udvalgte styles enten fra den aktuelle kollektion FW19 eller direkte fra showet SS20. Jeg besluttede mig for at afprøve konceptet, da vi skulle til 40 års fødselsdag i august og kastede mig over den her kjole. Jeg har nemlig blusen, men har ikke villet købe begge dele… Jeg kan godt afsløre, det fungerer.

Jeg lejede kjolen for en uge, den ankom med GLS til nærmeste pakkeshop to dage før med en vedlagt returpose. Jeg gik til fest – fik mange komplimenter 😉 – og søndag lagde jeg kjolen fint sammen og ned i posen. Mandag smed jeg den så lige af hos pakkeshoppen. Slut. Ingen vask eller rens (som man lige kan trække fra lejeprisen). Det er bare retur.

Det er genialt. I mit tilfælde er det sådan, at jeg elsker fine kjoler som brokadesagen fra Malene, men jeg ville bare ikke bruge den ret meget. Jeg går (desværre) ikke til fest hele tiden, og så har jeg et eller andet lille ‘issue’ med at have det samme på igen og igen… Så af erfaring ved jeg, at jeg skal afholde mig fra at købe festkjoler. Derfor er leje-konceptet perfekt for mig… Jeg har faktisk allerede udset mig næste leje-style, så nu venter jeg bare på festen!!!!

Skriv til mig her på bloggen, hvis du også afprøver det 😉

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her