Pandebånd og solbriller

Pandebånd og solbriller

Pandebånd og solbriller dog uden højt hår… Jeg må hellere starte med at skrive, at det her selvfølgelig er mig, men for snart to år siden. Det var det år, hvor jeg i januar havde afsluttet behandling, og det var den sommer, hvor mit hår var lyst. Jeg er til barnedåb, som var en kæmpe, kæmpe overdrevet fin fest. Min mand kunne ikke være med, fordi hans bror fra Australien lige var ankommet til DK. Så det var bare uheldigt for ham, og jeg havde det virkelig sjovt.

Mit hår var stadig meget kort, så jeg proppede det ind bag det her pandebånd, som jeg fik samme år til min fødselsdag af to veninder, der havde besluttet, at det lige var mig. Tja, man får i hvert fald et lidt mere specielt look end normalt, det må jeg indrømme. Og jeg brugte faktisk pandebånd en del, da jeg havde kort hår. Jeg synes ikke, det er så godt med langt hår (til mig), det bliver lidt husmor agtigt på den meget kiksede måde. Men det er en virkelig sjov tilbehørs-ting at eksperimentere med. Jeg kan bedst lide, når jeg skal til fest, at jeg finder på et eller andet lidt anderledes, så man ikke bare ligner sig selv med et ekstra lag øjenskygge.

Kjolen er lidt svær at se på billedet – den er faktisk gammel og fra No21, som er et super italiensk mærke, jeg lærte at kende, da jeg handlede og siden arbejdede i Companys på Strøget. Jeg har stadig kjolen og har den tit med på ferie, fordi den er så enkel. Den er gennemsigtig i nude-rosa, der hører en underkjole til i samme farve, men jeg bruger den også bare udenpå shorts og en t-shirt. Det er det gode ved disse gennemsigtige ting, de kan bruges på flere forskellige måder. Ligesom tylskørter, som jeg også er stor fan af 😉

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her