Om pinkopinions.dk

westie, rungsted strand, jumpsuit, mig og min hund
Simba og jeg på stranden i Rungsted

Svaret er selvfølgelig ret enkelt. Det er en ny, fed blog. Du har jo fundet vej hertil – tak. Men det er naturligvis ikke hvilken som helst blog. Den handler om mit liv og alt det, der følger med af meninger, oplevelser og tanker. Både de gode og de dårlige.

Her er både stort og småt fra mit liv som 47 årig – og mit syn på verden og det samfund, vi lever i. Jeg har stærke meninger om en del ting ;), som jeg åbent deler her på bloggen sammen med billeder af min egen stil og lidt om mine præferencer inden for beauty produkter. Og man behøver ikke være enig, og alle er velkomne til at skrive en kommentar.

Hvis du vil vide mere om mig, så kan du læse her.

Skriv altid gerne til mig med gode ideer, nyheder eller andet som du synes hører hjemme her på bloggen. Inspiration kan jeg aldrig få nok af.

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her