OBJECTION YOUR HONOR!

Objection your honor!

Objection your honor er virkelig noget, jeg har lyst til at råbe meget højt (jeg fan af alle retssalsdramaer!!!). Men vores normale retssystem lever noget stille for tiden i modsætning til folkedomstolen. Måske nok så bekvemt for så kan alle jo ligesom være med som opinionsdannere. For ikke at nævne hvem gider læse jura for dernæst at skulle arbejde på et advokatkontor med gramse-partnere i alle hjørner. Gud fri mig vel.

Se de radikales Katrine Robsøe, der har lagt det yndigste billede ud af hende og Morten Østergaard med ord som ”denne dejlige mand” og noget om latte og lakridser. Sådan en fnise-teenager-udflugt-i-bilen-sammen tekst. Vel og mærke året efter, han skulle have krænket hende. OBJECTION YOUR HONOR. At de radikale så bruger Facebook som tørresnor for alle deres beskidte underbukser er en anden sag. Det er åben dialog med folket. Klimaet er da i hvert fald parkeret under en bunke fortidige krænkelser – og selvretfærdighed. Det var et politisk korrekt symbol af episk karakter, der kæntrede ned af krænkelsesbakken sammen med Morten Østergaard.

Sustained!!!!

Journalister, der med stolthed er objektive formidlere, vil i øjeblikket meget hellere være aktivister. Forståeligt nok, for objektivitet bliver da så kedeligt i længden. Som Nathalie Ostrynski på Berlingske, der gladelig hænger gode gamle Ulla Terkelsen ud for et interview i Alt for Damerne. Og så foreslår hun, at seniorerne i dette land genbesøger deres eget nostalgiske syn på seksuelt frisind. Hun taler nemlig om generationskløften. Ligesom hun mener, at aldrende hr. og fru Danmark fejer kvinders grumme historier ind under gulvtæppet, for man skulle nødig ødelægge den gode stemning midt i kaffen…
Hmm så lad mig ødelægge den gode stemning midt i en Chai latte. Eller grønkålssmoothie eller hvad unge mennesker kan finde på at hælde ned.

Jeg kan sagtens se generationskløften. Og der er visse ligheder med ungdomsoprøret, der i øvrigt slumrede stille ind, da de spraglede hippier blev byguerillaer. Det bedste ender tit som det godes fjende.

Jeg er modstander af klamme mænd og sexchikane, men jeg vil gerne feje alle bagatellerne ind under gulvtæppet, fordi de er så pinlige. Og fordi alt det, der bliver bragt for folkedomstolen, til forveksling lyder som vilde dyr, der i blind foragt tilsidesætter alle normer og strukturer. Bagatel grænsen og skillelinjen er udvisket. Mange af disse forseelser ville aldrig kunne bringes for en domstol i den demokratiske verden. Jeg vil næsten tro, at anklageren ville få en bøde for at spilde rettens tid! Her kan jeg lige tilføje ”Sustained”!

Hvis vi skal tale generationskløft, så lyder den modsatte side af den aldrende kaffedrikkende dansker, som en generation hvor sutteflasken havde den helt korrekte temperatur. Og hvor seriøs modgang er noget, der er forbeholdt Nyhederne med indslag fra de varme lande. Hvis livets store stød er en uønsket mandehånd på låret så bed ham om at holde nallerne væk. Eller klag til din chef bag lukkede døre. Men stop med at svælg i krænkelsen, fordi du vil være med i klubben og det nyopståede fællesskab. For hvis det er den største modstand i livet, så tro mig, så skal du være mere end rigeligt lykkelig for at have været så heldig.

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her