Mine tre favoritter

mine tre favoritter håndcreme, mascara, øjencreme
Mine tre favoritter

Hvis jeg kun måtte vælge tre beauty produkter på mit badeværelse, så er disse tre mine favoritter. Jeg har nu en del, som jeg er meget glad for, men hvis vi lige ser bort fra hudpleje til ansigtet. De er faktisk ikke noget særligt på den måde, at de er hypede til det helt store, jeg har bare tilfældigvis mødt dem på min vej og er gået hen og blevet ret begejstret.

Jeg har efterhånden eksperimenteret med adskillige håndcremer gennem årene, og der er altså altid et eller andet galt. Mest, at de ikke er effektive. Men i disse håndvask-sprit tider skal der altså noget til. På Instagram er det naturligvis den lille buttede Chanel, der ligger i alverdens positioner, men den er jeg ikke så vild med. Den her fra Cosmea, som ikke er dyr, er simpelthen så god!!! Fedter ikke, men fugter virkelig godt. Om den reelt har anti-age effekt kan jeg ikke svare på… Men den gør virkelig jobbet med at fugte og pleje. Så vi er blevet ret gode venner!

Det andet er en mascara fra Gosh, som jeg ikke kan huske, hvordan jeg opdagede, men jeg har nok læst noget om fiber-mascara, googlet og så er den fra Gosh dukket op. Jeg har ligesom så mange andre prøvet utallige. Jeg er jo halvgammel (på den front). Men den her er virkelig god og billig endda. Hemmeligheden er, der er fibre i, og de er selvfølgelig mikro små, men de lægger sig på vipperne, så man får virkelig meget fylde og længde. Du styrer selv hvor meget med antallet af lag, du lægger. Jeg har lidt et vippe problem, efter de har været helt væk, er de aldrig vokset tilbage i samme tykkelse eller med samme holdbarhed. De knækker ret nemt, og det er rent ud sagt skide irriterende!!! Til gengæld blev jeg ekspert i at sætte kunstige vipper på, det kan jeg stadig godt finde på, hvis jeg skal til stor fest, men det skal jeg så nok ikke de næste par år med det her corona. Så nøjes jeg med Gosh, hvis jeg skal et eller andet – jeg gider ikke makeup i det daglige. Så hvis du vil have fylde og længde, så er den perfekt.

Det tredje er jo på en måde hudpleje, for det er en øjencreme, som jeg begyndte at bruge, da jeg for flere år siden fik løftet øjenlåg. Jeg bruger den ikke hver dag – kun, hvis jeg har hævede øjne, og så er den super effektiv. Virkelig. Der går ikke ret lang tid, så falder hævelsen. Jeg må så lige tilføje, den er dyr. Alle Sisleys produkter er dyre, men ofte temmelig gode. Jeg kan så samtidig sige, jeg har haft min virkelig længe, for man bruger ikke ret meget. Så den er investeringen værd.

Så skal du prøve noget nyt inden for et af disse områder så prøv en af mine favoritter, jeg er i hvert fald meget tilfreds med dem alle tre 😉

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her