Mine favoritter efterår-vinter 20

Mine favoritter efterår-vinter dækker bl.a. stribet strik i 70er stilen

Mine favoritter efterår-vinter 20 er en omfattende sag, for der er så mange, men jeg vil spare jer for en gennemgang og fokusere lidt. Lige nu er det så højsommer og vildt varmt, så sommertøjet kan ikke pakkes helt væk endnu. Selvom jeg på den her tid af året er lidt træt af toppe og luftige kjoler. Jeg glæder mig til at se nye farver og materialer. Rigtig mange af de nye kollektioner er stærkt på vej i butikkerne, og der kommer nye varer hele tiden. Meget inspirerende.

70er stil: Jakke Victoria Beckham, badedragt Fendi, jeans Stella McCartney, bælte Gucci, støvler Staud – hos NET-A-PORTER

Moden har altid været en cyklisk størrelse, og af og til kan vi godt få fornemmelsen af, at der kigges mere tilbage end frem. Og så alligevel ikke helt. Og det gælder bestemt også nu, for der er rigtig meget 70er inspiration – altså den fede del af 70erne! Ikke den grimme med bare bryster og mærkeligt fløjl. Jeg er selv fra starten af 70erne, så jeg husker ingenting på den front, men jeg er vild med stilen, som jeg har set den i film og på billeder.

Bukserne har igen vidde eller trompet, kjoler er halvlange eller hellange, printet er blomstret eller med masser af tern – og så er tørklæder om hovedet altså ret hot og i bandana stilen. Det brugte jeg, da jeg var ung, men jeg er ikke sikker på, jeg hopper med på bølgen nu… Det kræver i hvert fald en del overvejelse! Hvis du kan bære det og er lidt modig, så hop ud i det – ser altså cool ud.

Der kommer selvfølgelig også nyt fodtøj, og her virkelig mange støvler – især Chelsea boots i mange versioner, men typisk med den grove gummisål som Bottegas, som var noget hypet sidste år. Militær-combat støvler er også allevegne. Og så selvfølgelig de knælange eller over-knæet. Så i princippet lidt af hvert, men tykke gummisåler er nok mest udbredt, om det er støvler eller sko, hvilket jeg er vild med, de er super nemme at gå i og ikke så pæne i det.

Jeg er altså ret begejstret for 70er stilen, jeg gik for et par år siden i trompetbukser, men så blev man jo lidt træt af det, men nu er de atter tilbage i mange versioner. Men farverne har også noget 70er præg – de brunlige, rustrøde farver og så masser af print.

Lange støvler og strikvest fra By Malene Birger

Den her strikvest fra By Malene Birger er netop landet i webshoppen, og den er i mine øjne helt fantastisk. Den er rimelig lang, så jeg vil bruge den med korte strikshorts, strømpebukser og grove støvler eller sko.

Enten med en tshirt eller skjorte under. Senere på vinteren vil den være fin sammen med læderbukser.

Støvlerne er super – de er lange, ser ud til at sidde ret tæt til benet, og så er hælen virkelig cool!! De lander i midten af august.

Du kan holde dig orienteret her.

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her