Min Instagram rejse del 2

Et af de nyere billeder fra min Instagram rejse: By Malene Birger bukser og bluse, Bottega Veneta sandaler

Min Instagram rejse del 2 er selvfølgelig forlængelsen af del 1. Jeg husker stadig engang, Instagram havde voldsomme problemer med en opdatering. Vi var faktisk ude at gå en tur med nogle venner, og min mand ville så vise min Instagram profil. Og så stod der, jeg havde 2300 følgere… Samme morgen havde jeg haft 6700 følgere. Så på få timer havde jeg smidt 4400. Jeg var i det, man kalder vild panik. Jeg kunne nærmest ikke fokusere på at gå lige eller tale. SHIIIIIIT!!!!! Sådan fortsatte det resten af dagen. Om aftenen rettede det hele sig tilbage til normalen, og jeg kunne atter slappe af. Men det var nogle sindssyge timer. Gudfader. Når jeg tænker tilbage, synes jeg jo, det var en helt vanvittig reaktion, og der er nærmest ikke noget (af den art), der må have den effekt.

Rejsen fortsatte. Jeg dummede mig enormt ved at gå med i to blogger-events. Det er en gruppe bloggere, der går sammen om at lave en konkurrence for at få nye følgere. Det synes jeg lød super. Så jeg betalte et eller andet forholdsvis lille beløb for at være med, og der kom ganske rigtigt mange følgere hver gang. Det giver lidt sig selv. Jeg havde bare ikke tænkt så langt som, hvilke følgere du får i en konkurrence om en ny iPhone…

Samarbejder

Jeg oplevede, at når du passerer 10.000 følgere, begynder du at få henvendelser. Eftersom jeg har en international profil, er jeg faktisk ikke blevet kontaktet af et eneste dansk mærke, men derimod næsten kun amerikanske. Inden for især sportstøj (lidt underligt), smykker, tøj og selvfølgelig solbriller. Jeg har ikke sagt ja til noget og kommer heller ikke til det. Jeg er glad for henvendelserne, men jeg vil ikke samarbejde om billeder på Instagram. Mit kommercielle ‘liv’ kommer til at foregå i forbindelse med bloggen her.

Jeg har et event samarbejde med British MotorGroup København, fordi jeg elsker Land Rover, men alle billeder er mine egne og altså ikke noget, jeg bliver betalt for. Og det fungerer super for mig på den måde.

I dag har jeg et ret afslappet forhold til Instagram. Jeg har stadig mange følgere, men jeg poster ikke så tæt – til gengæld laver jeg stories hver dag, og de bliver set af mange. Så det er fint, det er jo mere mit virkelige liv og det, jeg går og foretager mig af kedelige eller sjove ting. Især tror jeg, at min familie og mine venner synes, det er hyggeligt at følge lidt med. Sådan har jeg det også selv med andres stories, så opdager jeg pludselig, at nu er de sørme ude at spise ;). Nogle gange kan jeg godt være fristet til at droppe Instagram og slippe for at skulle tænke på det, for det tager stadig tid, men det skal nok ikke være lige nu… Så indtil videre er jeg der stadig 😉

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her