Lang kjole

limegrøn Ganni kjole
Lang kjole en aften på Søllerød Kro

Lang kjole er normalt ikke lige min ting, men den her limegrønne fra Ganni er så fin. Og så er den selvfølgelig meget, meget nem at style. For den kræver ikke særlig meget. Jeg har den her på med mine gamle, yndlingssandaler fra Miu Miu i denim og så limegrønne ankelstrømper. Men den er altså også fin med sneakers, flade sko og sikkert også støvler.

Jeg blev lidt overrasket over, hvor festlig den er, da jeg tog den på med høje sko. Men det er sikkert en kombination af farven og så det skinnende stof.

Kjolen er en smule gennemsigtig, og er der noget, jeg hader, så er det gennemsigtige kjoler, hvor du kan se undertøjet igennem… Pyha, det kan jeg ikke holde ud. Mest til mig selv. Så opstod der det lille problem, at en almindelige underkjole ikke kan fungere, fordi stropperne sidder i vejen for udskæringen! Så fandt jeg i min skuffe en underkjole-nederdel, som så er ret lang, fordi den hører til et tylskørt. Men den fungerede i farven, men den hang så ned i siderne ved slidserne, men det betød ikke noget. Jeg vil nok næste gang finde en bedre løsning, som helt sikkert vil være cykelshorts (i underbukse-versionen) i en eller anden hudfarve. Men du kan bruge hvad som helst…

Jeg har set, at Ganni har lavet samme kjole i brunt dyreprint. Og så kommer der mindst én version her i efterårskollektionen. Men den er også super fin, og pasformen er god. Så i mit tilfælde hører det til en af de sjældne, lange kjoler jeg har i mit skab.

Jeg kan rigtig godt lide, at den sidder til uden at være ålestram, som ikke lige er mig. Rynkerne ‘bløder’ looket lidt op 😉

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her