Hvem er jeg?

Min westie hund og jeg sammen på en trappe i Hørsholm
Mit yndlingsbillede af min westie Simba og jeg

Lad mig starte med nogle tal-facts. Jeg er 47 år, er gift på 27. år og har en voksen søn på 25 år, en Westie på 11 år, bor i Rungsted og er adoptivbarn fra Korea. Desuden blev jeg i 2017 ramt af brystkræft. Det er måske sådan en lidt underlig ting at fyre af nærmest som en bisætning, men det hører med til historien om mig selv og har i særdeleshed haft betydning for, at jeg har valgt et nyt spor som blogger.

Ligesom så mange andre, der bliver ramt af sygdom, tænkte jeg meget over, hvad jeg ville bruge min tid på, når jeg en dag kom ud på den anden side. Jeg tror, det er meget naturligt, at behovet for at tage sit liv op til revision opstår. Man er i øvrigt også så selvoptaget, at det mest nærliggende at tænke på, når man sidder på hospitalet og venter – eller som i mit tilfælde sad til kemobehandlinger – er én selv. Og hvad man vil bruge sit liv på. Altså bagefter. Jeg har tænkt alle disse tanker og aldrig nået frem til ret meget andet end, at jeg elsker mit liv. Der er ikke noget, jeg har brug for at ændre. Måske bortset fra lige det med arbejde.

Min første tanke var derfor at starte en blog, hvor jeg ville fortælle om alt det, jeg har lært af at være syg – især i forhold til kost og motion. Hvordan jeg er kommet tilbage. Og hvad jeg tror, man skal holde sig fra, og hvad man sagtens kan proppe i sig. Men at jeg har haft kræft og i dag er rask, gør mig jo ikke ligefrem til en troværdig helseguru, der kan prædike om antioxidanter (selvom jeg mener, man skal skære ned på dem).

Yndlinger

Mode har altid været min store passion. Jeg elsker det og følger en del med. Jeg kan sagtens forsvinde ind i modeuniverset på nettet en aften og først dukke frem igen, når lyset bliver slukket. Hvis du følger mig på Instagram, så har du nok en meget god fornemmelse af mine yndlingsmærker, og det er noget, jeg ofte bliver spurgt om. Jeg har bare ikke sådan et mærke, som jeg sværger til. Det skifter lidt fra sæson til sæson, hvad jeg lige synes er allerbedst. Jeg shopper ikke ret meget i Danmark, da det kun er få mærker, der har min størrelse. Men af danske mærker har jeg mest fra By Malene Birger, som jeg er meget glad for. Der er så mange fine styles, og de kan altid blandes på kryds og tværs. De er virkelig suveræne til blazere, suits og strik. Men også deres tasker bliver bedre og bedre. Jeg fatter ikke, jeg ikke ser flere af dem rundt omkring. Jeg kan også lide Designers Remix, som jeg har været glad for i mange år. Og så fra sæson til sæson kan jeg godt finde lidt hos Baum und Pferdgarten (her har jeg et str. problem) og Ganni, som jeg også synes laver nogle cool styles.

Jeg kan godt lide at lave mad, men jeg bruger ikke så meget tid på det mere, som jeg har gjort. Jeg har ikke rigtig tid og gider heller ikke på samme måde stå i køkkenet i dagevis. Jeg er selv ret kræsen og går ikke ret meget op i det, for mig handler mad meget om det sociale. Det er min måde at vise vores gæster, at jeg har glædet mig til at se dem. Sådan har det altid været. Vi går selvfølgelig ud at spiser, men jeg er faktisk ikke så stor fan, hvilket mest skyldes min kræsenhed. Og hvis restauranter bliver for fancy, så kan jeg ikke finde noget på kortet… En af vores gode venner sagde for mange år siden til mig, at et menukort er bare et forslag – det gjorde det hele lidt nemmere, så jeg har skam ingen problemer med at få det, jeg godt kan lide. Og hvis ikke det er muligt, kommer jeg aldrig tilbage. Jeg har en idé om – ret velbegrundet – at hvis en restaurant ikke kan være fleksibel og ændre i retterne fx tage lidt fra to retter og smække sammen til én, så er maden færdiganrettet og varmes i mikroen. Og det gider jeg ikke.

Vores søn er 25 år og bor på Vesterbro, så vi er ikke en travl børnefamilie… Jeg synes dog altid, jeg farer rundt og skal en masse, men det handler ikke om børn. Snarere min hund ;). Vi har en stor familie, mange venner og har altid rejst meget – den del har vi dog droslet ned på de senere år, fordi vi af en eller anden grund ikke har haft helt samme lyst til at rejse – i hvert fald ikke ligeså tit. Måske det kommer tilbage 😉

Min blog er derfor sådan lidt et misk mask af det hele. Sådan mere præcist om indholdet og mine tanker om bloggen, kan du læse her.

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her