Hudpleje: Testresultat

ansigt, hud
Testresultat med før og efter billede

Jeg har tidligere skrevet om, hvordan jeg synes, overgangsalderens sætter sine grimme spor på min ansigtshud. Og hvordan jeg ville øge indsatsen og kampen mod de tydeligere rynker. Her er så testresultatet. Her kan jeg måske tilføje, at der faktisk findes mange gode og effektive vitaminer at drikke som tilskud, jeg tager bare ikke den slags efter at have haft kræft.

I et andet indlæg om magi til huden har jeg beskrevet, hvordan jeg har brugt A-vitamin cremen fra Beaute Pacifique som et forsøg til at mindske rynkerne.

Som det fremgår af de to billeder, så er der faktisk, her otte uger senere, ret tydelig forskel. Jeg ved godt, det kan være lidt svært at se på billederne, men jeg kan selv se det og er ikke i tvivl. Billedet til venstre er før og til højre efter. Okay, jeg er så noget brunere i ansigtet til højre, men det er simpelthen solen i disse dage. Jeg har efter kemo haft den besynderlige pigment ændring, at jeg på trods af faktor 30-35 bliver enormt brun på nærmest ingen tid. Er meget mystisk, så jeg bruger af samme grund også kasket for ikke at blive helt sort.

Nå, men tilbage til rynkerne – eller mangel på samme ;). Det er især tydeligt, at de fine rynker ved og under øjet er blevet mindre og mere udvaskede. Det samme gælder ved munden. De er selvfølgelig ikke forsvundet, men de er helt klar udvasket en smule og ikke nær så tydelige.

Begge billeder er taget på samme tid af dagen, i samme lys og selvfølgelig uden makeup.

Effektiv creme

Jeg er derfor nu helt sikker på, at det virker. Cremen er effektiv, men det gælder i høj grad også metoden, tror jeg. At smøre huden inden sengetid i flere omgange, så den virkelig bliver mættet, er på en eller anden måde en indlysende god idé. Jeg kan også mærke stor forskel om morgenen, fordi min hud er helt blød og ikke sådan halvtør, som godt tidligere kunne være tilfældet. Især om vinteren. Retinol er helt sikkert også godt, så jeg er overbevist om, at det er kombinationen. At jeg også bruger ansigtsrulle om morgenen og Gua sha stenen – læs her – hjælper jo sikkert også.

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her