Hudpleje om natten!

Jeg har i årevis testet og brugt mange forskellige cremer fra næsten alle kendte mærker. Jeg har favoritter, som jeg stadig bruger, men især natcreme har jeg haft svært ved at finde. Sådan en rigtig god en, hvor jeg om morgenen føler, min hud stadig er mættet af fugt. Så faldt jeg en dag over Pukka Castor oil – også kaldet amerikansk olie. Den koster ingenting og er rost mange steder for de gode egenskaber.

Den kan simpelthen bruges til pleje af både vipper, bryn og hår. Den fjerner uden problemer øjenmakeup, der er god antiage effekt, fordi den stimulerer de collagene fibre. Huden får glød og udstråling. Samtidig er den med et stort indhold E-vitamin antiinflammatorisk, så den er god til små sår og skrammer – eller betændelse.

Jeg bruger olien i øjeblikket om natten – ikke om dagen pga. det høje indhold E-vitamin, som ikke er hensigtsmæssigt kombineret med sol. Jeg synes, den virker meget lovende.

Lidt irriterende, så skal den stå i køleskab. Så man skal gå HELE VEJEN fra badeværelset ud i køkkenet om aftenen ;). Du opvarmer bare olien lidt i hænderne og smører den godt ud i ansigtet – måske med lidt god ansigtsmassage (anti-age). Den er værd at prøve, og så er den altså noget billig 😉

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her