Hårets udvikling…

kort hår, lang hår, sort hår, blond
Frisureudvikling ;)

Altså måske ikke lige verdens mest oplagte indlæg, men mange spørger mig mht. mit hår – og især, hvor hurtigt hår egentlig vokser. Her er fire billeder: Øverst til venstre er mit eget hår, som det så ud i februar 2017, nederst til venstre er min paryk, øverst til højre er mit korte hår, da det var begyndt at vokse ud. Nederst til højre, da jeg sommeren 2018 blev farvet lys håret.

Sidstnævnte fik desværre den konsekvens, at alt mit hår røg af, da det skulle afbleges 2. gang. Ja, det knækkede simpelthen hos frisøren. Han var tæt på tårer. Jeg tog det selv lidt afslappet, men kun lidt da jeg lige var blevet så glad for, at håret voksede derud af!!! Så jeg blev ligesom bombet helt tilbage, da det hele så måtte klippes af til karse. Pyha, det så ud. Det kommer jeg ikke til at gentage. Jeg har ellers set masser af asiater med lyst hår, men det skyldes muligvis, at mit hår var noget mere ‘sprødt’ end normalt efter kemoen.

Men jeg kan derfor som én af de få meget præcist sige, hvor hurtigt hår vokser. Og det er på et år og ni måneder vokset 22-23 cm. Lyder det af meget eller lidt? Min frisør påstår, det er meget hurtigt, mens jeg tror, det vel er okay. Så om 3-5 år kunne det have samme længde, som inden jeg blev syg. Ej, der er jeg +50 år, men jeg vil så slet ikke have det så langt igen, det er for besværligt. Det tog jo 100 år at tørre.

Så det var en halv-videnskabeligt hår-indlæg 😉

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her