Game of Thrones

Jeg kan selvfølgelig ikke skrive Dubrovnik uden at nævne min yndlingsserie, for Kings Landing er netop filmet i Old Town. Det er så sjovt at gå i gaderne og huske de forskellige scener. For at det ikke skal være løgn, så hyrede vi en guide til at tage os på en to-timers tur i byen for at se netop alle Game of Thrones stederne… Man er vel fan. Og jeg forstår helt 100%, hvorfor de valgte at filme i Dubrovnik – det er perfekt. Lige uden for byen ligger øen Lokrum, som også er med, og hvor filmholdet faktisk efterlod ‘Jerntronen’ til øen – den står i det gamle kloster, og vi susede selvfølgelig ind og fik taget billeder… Det kan godt lyde lidt latterligt – især hvis ikke man har set serien – men det var altså så fint.

Jeg har, mens vi var dernede, selvfølgelig postet billeder på Instagram, og flere har kommenteret og skrevet til mig med referencer til slutningen og andre væsentlige begivenheder i de sidste sæsoner. Jeg havde nemlig ikke nævnt noget om, at jeg kun lige er midt i sæson 6…

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her