Et jakkesæt og mindst tre looks

naturfarve, jakkesæt, blazer, bukser
Et jakkesæt og mindst tre looks

Et jakkesæt går aldrig af mode, de vil altid overleve uanset set, hvilket år vi er i. Jeg har faktisk nævnt dette sæt i et andet indlæg om naturfarven. Men jeg synes, jeg bliver nødt til bare for underholdningens skyld at vise, hvad jeg helt præcist mente med, at der er så mange muligheder med jakkesæt. Dette er fra By Malene Birger.

Jeg er selvfølgelig meget glad for lige dette sæt, som faktisk også er det eneste, jeg har lige nu. Men farven er perfekt. Jeg er ikke så vild med sorte jakkesæt, fordi jeg synes, det hele bliver lidt for sort og mørkt. Den her farve er super her til sommer, og det er sådan lidt oversized, hvilket jeg også godt kan lide, selvom jeg ikke er så stor…

Jeg gider sjældent lægge bukser op, selvom jeg faktisk er OK til selv at gøre det, men det er så besværligt. Og så er det nemmere at sælge bukserne bagefter, hvis ikke de er capri på en anden ;-). Så lige for tiden løser jeg længde problemer med snører. Så kan man også meget bedre se skoene – og hvis det er brede bukseben, så kan man lige fjerne det værste kasse-look. Eller skifte mellem kasse og indsnøring.

Billige lædersnører

Mange gør det samme, hvor de bruger skoremmene, hvis man har en af sommerens store favoritter – sandaler med remme til at binde op af benet. Men hvis ikke lige skoene har disse remme, så brug snører eller bånd. Jeg har faktisk på nettet bare købt en pose med tynde lædersnører i alle farver – kostede vist 75 kr. Og de er ret lange, så de kan bruges til alt muligt. Jeg bruger dem så lige nu til det her buksenummer 😉

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her