Efterårets striktrend

Efterårets striktrend er ret markant. Nu er strik ikke nyt i sig selv, men derimod en helt naturlig ting, når det varme vejr forlader os, og vi skal til at have noget mere tøj på. Når jeg tænker på ‘strik’, så tænker jeg faktisk ofte på sne og varm kakao. Men det er så ikke lige den slags strik, der er allermest fremme lige nu. Den mest markante nyhed, som går igen hos stort set alle brands, er ribstrikken.

Den har altid været der, men nu er den bare allevegne og i mange forskellige afskygninger. Kjoler, nederdele, bukser og selvfølgelig toppe – højhalsede, tætsiddende med rund hals eller cardigans. For ikke at nævne et utal tanktoppe og højhalsede uden ærmer.

Dinema ribstrikket kjole fra By Malene Birger

Jeg har i mange år været meget glad for strik fra By Malene Birger, og det gælder stadig. I efterår-vinter kollektionen 2020 er der flere kjoler i ribstrik – denne sorte er super. Men der er også bluser, og de sidder rigtig godt.

Kjolen bruger jeg nu med sandaler eller sneakers, og når det bliver koldere, så er den helt sikkert super med støvler og strømper. Nemt og enkelt og kan styles op og ned efter behag. Den vil garanteret også fungere fint udenpå bukser.

Ribstrikken er en god forlængelse af hele forårets store loungewear trend, som corona dagene fik fremelsket i stor stil. Sweatsuit er det næste store – i virkeligheden en god, gammeldags joggingdragt! Med højhælede sko ret cool.

I det hele taget er loungewear en trend, der sikkert er kommet for at blive – og i materialer og snit som egner sig uden for sofaen. Blød strik, silkeblandinger og sarte farver.

Så strik er uden tvivl noget, der er svært at undgå i efteråret og vinteren. Og du kan ikke nøjes med en trøje eller cardigan… Det må gerne være fra top til tå 😉

Se mere her.

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her