Den fineste kjole

Den fineste kjole til alt slags vejr. På den her årstid, hvor sommeren er her, men på vej til at blive overtaget af sensommer og så efterår, kan godt være lidt svær. Bortset fra at vejret i Danmark ikke ligefrem er højsommer med varme og sol. Til gengæld er det opløftende, at de nye kollektioner stille og roligt begynder at vise sig i butikkerne. Jeg har det på den her tid sådan, at jeg er dødtræt af sommertøj! Nu må det være tid til nye farver og materialer. Den her kjole er netop kommet og er et rigtig godt bud på noget til både lige nu og til senere på sæsonen.

Printet er stjernetegn i en vintage stil, og kjolen har en fin drapering i siden – det fungerer rigtig godt, fordi kjolen fjerner sig helt fra telt-look-a-like. Den er løs med en del vidde og sidder bare super godt. Den kan styles på et utal af måder. Jeg har sorte støvler til, men sneakers er også fint eller højhælede sko til en aftenting.

kjole
Vanuna kjole fra By Malene Birger

Efterårskulde

Til koldere vejr vil jeg stadig bruge den med støvler og så en tyk strik cardigan i en eller anden farve i samme nuance. Men den ville også være cool med en lidt oversized sort blazer. Hvis det bliver for telt-agtigt så tag et bælte eller en bæltetaske i livet – sådan løser jeg altid ‘problemet’ med løse kjoler med jakke udover. Jeg må nok tilføje, at det også er fordi, jeg ikke er så høj, så bliver jeg hurtigere væk i løse sager 😉

Du kan se kjolen og læse mere her.

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her