Chufaboller

Chufaboller, bag selv miks
Bedste boller, der findes

Jeg kører ofte forbi Social Foodies i Vedbæk, og jeg kommer også tit til at stoppe bilen og suse ind og købe deres Chufaboller. De er vildt gode. Jeg elsker dem. Andre har samme svaghed, men vælger deres is 😉 – jeg er bare ikke fan af is, jeg er fan af bollerne. Og så kan jeg tilføje, at deres chokolade også er i særklasse ;).

Her under Corona krisen har de så været så ualmindelig venlige at lancere en chufabollemix, så vi selv kan bage dem hjemme. De kan købes i webshoppen her. Det er virkelig nemt, det er blot at tilsætte vand og gær og så lade dem hæve i køleskab mindst seks timer. Og så en tur i ovnen og der er nybagte boller (og man sparer en køretur!).

Det var noget af en god overraskelse, at jeg pludselig opdagede det på Instagram, så jeg fik hurtigt bestilt. Jeg spiser dem faktisk ikke med noget på – måske lidt smør, men de er faktisk ualmindelig gode uden noget som helst. Prøv dem 😉

Helt generelt kan jeg så også bare godt lide Social Foodies og det, de står for. Det er et bæredygtigt kvalitetskoncept, som hjælper socialt udsatte gennem projekter i både Afrika og Danmark. De involverer sig i hele værdikæden fra småbøndernes arbejde til de færdige produkter. De uddanner inden for økologisk og bæredygtigt landbrug og miljø med målet om at sikre vækst og forbedret økonomi for alle parter. Det er en model, der i min verden er så meget bedre end traditionel ulandsbistand.

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her