Bedste beauty tips

strand, hav, blomster
Bedste beauty tips inkluderer saltvand

Bedste beauty tips er faktisk bare en liste over en række nemme, små tricks der virker. Nogle af dem fandt jeg faktisk i seneste maj nummer af Elle, hvor Elle-skønhedsredaktører over hele verden delte deres bedste, hjemmelavede beauty tips. Du kan finde dem alle i bladet, jeg har nemlig kun dem med her, som jeg selv har testet. Af nysgerrighed og fordi man altid kan blive klogere! Men der er mange gode ideer, som jeg vil afprøve her i løbet af sommeren.

Strandhår: Da jeg havde meget langt hår, brugte jeg tit saltvandsspray for at give det lidt struktur og få det der rodede look, som du får efter at have badet i saltvand. Jeg har prøvet flere mærker, men ingen slår Bumble & Bumble. Men den kan jeg ikke længere opdrive, så en dag fik jeg den strålende idé at medbringe en lille flaske, når jeg går på stranden og bare slæbe den ægte vare med hjem. Det hælder jeg så op i en eks-blomster forstøver og sprøjter ind i håret, når det er håndklædetørt. Yes, det virker. Men håret bliver lidt mere stift end købe saltvand, men til gengæld ser det virkelig ægte ud. Nok fordi det er det!

Volumen i håret: Bland lige dele olivenolie, citronsaft og himalayasalt og skrub hovedbunden, før du vasker det ud med varmt vand og derefter vasker det med shampoo. Jeg vil sige, det virker temmelig godt, og håret ser også vild sundt ud bagefter. (Elle Norge)

Blød ansigtshud: Jeg har engang hørt dette før, men har aldrig afprøvet det før nu. Ganske enkelt, tag en fugtig vatrondel med lidt renselotion og natron på. Rens forsigtigt huden i cirkulære bevægelser og vask det af. Din hud bliver babyblød! (Elle Bulgarien)

Tørbørstning: Hvis du tørbørster din krop så prøv at tilsætte en smule olie – jeg brugte sesam. Huden bliver helt blød og får en rigtig fin glød også. (Elle Polen)

Hævelser: Hvis jeg er hævet i ansigtet, så lægger jeg bare iskolde agurkeskiver over det hele og venter 5-10 minutter – effektivt!

Kaffeskrub: Bland kaffegrums med kokosolie som bodyskrub – koffein er super for huden, kaffegrumset fjerner de døde hudceller, og kokosolien giver masser af god fugt. Meget effektivt. (Elle Thailand)

Prøv selv – det er ret nemme og hjemmelavede ‘produkter’ med ingredienser, de fleste har derhjemme. Nogle gange er det ikke altid det, man køber, der er det bedste 😉

Skriv et svar

Venligst skriv din kommentar
Venligst skriv dit navn her